SOLD OUT- IRTOLIPPUJENMYYNTI MYÖS LOPPU! Viimeinen rutistus ennen playoffeja! JYP-KalPa 10.3

Viimeisiä ratkaisunhetkiä eletään tämän kauden SM-liigassa, ja tärkeitä pisteitä on jaossa Mustan Verkoston seuraavalla vierasmatkalle Jyväskylään 10.3.2012. Extralatausta otteluun tuo siis aina sytyttävä JYP. Matka Jyväskylään ei ole pitkä, ja kotiin ehtii vielä illaksi!

ILMOITTAUDU: Matkat(at)mustaverkosto.net tai Pelimies Sport Cafe. Sähköposti-ilmoittautumisiin pyrimme vastaamaan vuorokauden sisällä (arkisin), mutta älä hätäänny jos et saa vastaustasi heti. Ilmoita kaikkien lähtijöiden iät, puhelinnumerot ja mahdollinen bussitoive jos enemmän busseja lähtee. Ilmoita etukäteen myös erikoistoiveista, jos tulet esimerkiksi matkalta kyytiin tai olet jäämässä Jyväskylään. Puhelinilmoittautumisia emme ota vastaan.

LÄHTÖ: Pelimiehestä lauantaina 10.3. klo 13.30. Lähtöselvitys avataan tuntia ennen, 12.30, ole siis paikalla hyvissä ajoin, linja-autot eivät odota.

HINTA: Näin lyhyelle matkalle ei hintaakaan kerry juuri mitään: Jäsenet matkustavat 21 eurolla (sis. seisomapaikkalipun) ja ei-jäsenetkään eivät liikoja maksa, vain 25 euroa (sis. seisomapaikkalipun). Irtoliput 11/14€, lipputilaukset samaan sähköpostiin.

MAKSU: Sähköposti-ilmoittautujien tulee maksaa suoraan tilillemme Nordeaan (saaja Musta Verkosto, tilinumero 107830-1715134) KÄYTTÄEN VIITETTÄ 1003129. Pelimieheen matka maksetaan käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä.

VIIME AIKOINA ONGELMANA ON OLLUT VIIME TIPPAAN ILMOITTAUTUMISET, HOIDETAAN ILMOITTAUTUMINEN TÄLLÄ KERTAA HYVISSÄ AJOIN ETTEI ONGELMIA TULE!